Forside   |   Kontakt os


 Din mening    Udskriv       

Odense siger ja tak til køkkenkværne

16-01-2013


Flere og flere kommuner kan se fordelene i affaldssortering via køkkenkværne

Flere kommuner kan se fordelene ved affaldshåndtering via køkkenkværne

 

Odense kommune er den seneste kommune, der bifalder brugen af køkkenkværne. Det sker gennem et toårigt projektforløb, som skal give Odense kommune erfaringer og viden omkring brugen af køkkenkværne til håndtering af kommunens affald. 

 

Efter 2014 vil kommunen tage stilling til, hvorvidt ordningen skal gøres permanent. Afgørende for projektets succes er borgernes støtte til projektet samt kommunens egne opfattede fordele og ulemper ved indførelsen af køkkenkværne.

 

Med dette projektforløb opstår en enestående mulighed for borgere i Odense kommune, som nu også kan opleve de mange fordele ved at installere en køkkenkværn i hjemmet. Arbejdet i køkkenet bliver lettere, idet organisk affald hurtigt kan afskaffes. Det betyder desuden en lettere og mindre ildelugtende skraldepose, et mere hygiejnisk køkken samt et større personligt overskud - f.eks. til at have børnene med i køkkenet.

 

Derudover kan borgere med en køkkenkværn have rigtig god samvittighed. De bidrager nemlig til et forbedret miljø - hver dag!

 

Odense: Se en køkkenkværn i aktion

 

Borgere i Odense kommune har nu muligheden for, at se en monteret og fungerende køkkenkværn i Odense. Det kan lade sig gøre i Invita køkkenbutik, Svane køkkenbutik og Aubo køkkenbutik.

 

 

Hvis du vil vide, hvorfor køkkenkværnen er en god ven af miljøet, så klik her

 

 

 

 

 
lbf