Køkkenkværnen vil altid være en del af vores køkken

Da Jan og Majbritt flyttede i ny lejlighed flyttede en køkkenkværn med og køkkenet har aldrig været renere og oprydningen aldrig været nemmere. Samtidig er den blevet lige så uundværlig som deres kogende vandhane.

Læs mere

Frederik og Ida: Vi kan mærke, at den gør en forskel i vores hverdag

Hos Frederik og Ida i Lyngby er køkkenkværnen virkelig blevet en uundværlig del af hverdagen. Den har gjort deres gang og arbejde i køkkenet nemmere og reduceret antallet af deres ture ned med skraldet fra lejligheden.

Læs mere

Svenskere vinder affaldskonkurrence med kværne

De to svenskere bag køkkenkværnen Kitchen Friend har vundet en innovationskonkurrence for deres bæredygtige projekt ”The Switch”, hvor køkkenkværnen bruges til at indsamle og genanvende madaffald fra etageejendomme.

Læs mere

Nu skal københavnernes madaffald blive til biogas

Københavnerne skal til at sortere deres madaffald, og i sidste uge fik borgerne på Amager udleveret en kurv og poser til netop det formål. For madaffaldet skal genanvendes og omdannes til biogas, som skal forsyne borgerne med el, varme og brændstof.

Læs mere

En del flere busser kører på biogas i 2017

Danskerne skal til at vende sig til at køre med miljøvenlige busser. For flere steder i Danmark vil der i 2017 køre busser rundt på biogas. I København kommer der 41 biogasbusser til april, og i juni vil alle 35 busser i Sønderborg Kommune køre på biogas.

Læs mere

Hver tredje dansker kender ikke forskellen på holdbarhedsdatoer

En ny undersøgelse viser, at hver tredje dansker ikke kender forskellen på ”sidste anvendelsesdato” og ”bedst før/mindst holdbar til”. Ifølge Miljø- og Fødevareministeren giver det problemer med madspild.

Læs mere